Kia Lancerer Den Ultimative Bil til Teknologi-Nørden

Når man går rigtigt meget op i teknologi, så kan det godt være rigtigt svært nogensinde at lægge smartphonen eller en anden gadget fra sig. Man er så fascineret af de teknologiske muligheder, at man hele tiden har lyst til at fordybe sig i dem, og undersøge dem til bunds. Det er som en slags afhængighed – men på en god måde. Mange formår nemlig at tage denne interesse og passion og teknologien og gøre det til en rigtig flot og profitabel karriere. Når man på den måde lykkes med at gøre sin hobby til sit levebrød, så er der aldeles ikke noget i vejen med, at være en smule afhængig af altid at anskaffe sig det sidste nye.

Det er muligvis dette segment af mennesker, som KIA har haft i tankerne, da de designede den nye kia optima. Her er der i hvert fald ikke sparet på teknologien overhovedet: de har tømt computerforretningen og fyldt bilen op med gadgets. Hver eneste lille stykke teknologi er dog nøje udvalgt, og implementeret på en utroligt gennemtænkt måde, så intet går til spilde. Teknologien er altså ikke bare til pynt: den er en central del af den måde bilen fungerer på, og det går alt sammen op i en højere enhed, som øger komforten og sikkerhed i bilen. Det er altså en absolut drøm før den teknologi-interesserede bilist, der står overfor at skulle vælge sin næste firmabil.

Hvis man er bare det mindste i tvivl, så kan det anbefales at booke sig en prøvetur. Så snart man sidder på førersædet vil man nemlig blive imponeret over det high-tech instrumentpanel bilen er udstyret med. Her er du ikke længere begrænset til de kedelige konventioner: du kan selv tilpasse tingene, så panelet er optimeret efter dine behov og din personlige smag.

Det næste skridt i en prøvetur er jo typisk, at beslutte sig for hvor man skal køre hen. Her får man så mulighed for at prøve det integrerede navigationssystem af – for ja, sådan et er der nemlig indbygget i den nye Kia Optima! Ingen grund til at bøvle med at finde kortet frem på mobiltelefonen, bilen kan klare det hele.

Når du er så er ude at køre vil du opleve nogle af de mest geniale teknologiske innovationer. Hvis du har det lange lys på, og og der pludseligt dukker en modkørende op, jamen så skifter bilen automatisk til det korte lys – genialt! Du bør også prøve at parkere et sted: i en bås eller parallelt. Det kan bilen nemlig også helt selv klare – den identificerer hvor meget plads der er at gøre med, og styrer så selv rattet, så du bliver parkeret trygt og sikkert.

Hvis du er en ægte teknologi-nørd så vil sådan en prøvetur næsten med sikkerhed overbevise dig om, at en Kia Optima skal være din næste firmabil.