Sådan Tjener du Penge på at Pleje din Interesse for Biler

Du har nok på et eller andet tidspunkt hørt de vise ord: ”Arbejd med noget der interesserer dig, og du vil ikke føle at du arbejder overhovedet”. Det giver også ganske god mening: når de fleste mennesker brokker sig over deres job, så er det typisk fordi det de arbejder med, ikke rigtigt er interessant for dem. Det er udelukkende noget de gør, fordi de har brug for at tjene penge til husleje, mad og så videre. Når der ingen passion er i det man laver, så bytter man reelt set bare sin tid for penge: du sælger 8 timer til din arbejdsgiver, og de bliver så brugt som arbejdsgiveren ønsker det, uanset hvad du selv går op i. Det er selvfølgeligt virkeligheden for rigtigt mange mennesker, og det er måske heller ikke så slemt endda. Det er i hvert fald bedre end at gå sulten eller tørstig. Men hvis nu man have muligheden for at arbejde med noget der interesserede én, ville det så ikke være ufatteligt dumt ikke at gøre det?

Prøv at forestille dig, hvis du kunne tjene penge på at pleje din interesse for biler. Hvis du stod op hver eneste morgen og kunne se frem til at arbejde med ting der interesserer dig hele dagen. Hver dag er en fordybelse i din passion – og så tjener du endda penge på det! Det lyder så godt, at man næsten tror det må være løgn. Men det kan faktisk lade sig gøre!

Det smarte ved biler er nemlig, at der er et rimeligt stort marked for dem. Stort set alle danske hjem har en bil, og bilen er et værktøj som er rigtigt svært at undvære. Folk køber løbende nye biler, og sætter deres gamle biler til salg på brugtvognsmarkedet. Biler og penge skifter altså hele tiden hænder, og du kan få del i den profit der skabes, hvis du engagerer dig i dette marked. Du kan altså komme til at arbejde fuld tid med biler, og lave en flot profit imens.

Processen er faktisk utroligt simpel: køb bil billigt, istandsæt bil, sælg bil for profit, geninvester profitten i køb af næste bil, og så kører du ellers bare rundt og rundt i den cirkel. Hvis du allerede har en interesse i biler, så vil det være let for dig at spotte biler, der har potentiale som investeringer. Det kan være en god idé at kigge efter bilmodeller der er populære som brugt-biler, og som er forholdsvist nye. Hvis de har nogle skønhedsfejl, som ikke går udover bilens ydeevne, så kan du typisk lave en rigtig god handel. Øv dig i at presse prisen så langt ned som muligt, og vær altid villig til at gå væk fra en handel, hvis sælger ikke er til at handle med. Det, at sætte biler i stand, er ret ligetil, også selvom du aldrig har gjort det før: internettet er fyldt med manualer og videoer om, hvordan man gør. Derefter sætter du ganske enkelt bare bilen til salg til en højere pris, end du har betalt for den (og for at sætte den i stand), og så laver du en profit når du sælger den.