Derfor skal du lease din næste bil

Leasing er essentielt en leje af en bil og får brugsrettighederne til den i en aftalt periode. Det betyder altså at den bil du går og drømmer om, kan blive din. Det er meget nemmere og mindre forpligtende end at købe en bil selv, og der er et kæmpe udvalg at vælge imellem. Find den bil, der passer til dig og dine behov samt den form du ønsker. Få vejledningen gennem hele processen for en behagelig og tryg oplevelse.

Normalt når man skal købe en bil, er det en ret lang investering, hvor det ofte tager mindst fem år at betale bilen ud. Det er en ret lang forpligtigelse til én bil, som man indgår. Men med leasing bliver det hele lidt nemmere og lidt sjovere. Du slipper for de mange års betaling og den store investering det kræver at købe en bil. Vælg mellem over 200 modeller. Der er alt fra

  •        BMW
  •        Jeep
  •        Tesla
  •        Ford
  •        VW
  •        Audi

Og mange flere. Der er biler til enhvers smag og behov. Læs mere omkring de forskellige leaseaftaler og muligheder.

Din drømmebil

Drømmer du om at køre rundt i en lækker Audi? Så tjek audi leasing ud og find ud af hvordan du kommer bag rettet på sådan en. Udvalget er kæmpestort og du kan helt sikkert finde din drømmebil iblandt dem. Vælg mellem splitlease, erhvervslease eller en privatlease til din nye Audi. Er du i tvivl om hvilken bil du gerne vil have? Så er ikke alene leasing, men Nellemann Leasing bestemt noget for dig. Se alle mulige forskellige modeller, og find ud af hvilke kvaliteter er vigtige for dig.

En ny audi til den næste sæson

Bedste kundeservice og rådgivning

Oplev en tryg og professionel vejledning igennem hele dit leasingforløb. Det gør det meget lettere for dig, om du er ny til leasing eller ej. Det er altid rart at have en der guider dig gennem det. Du får din egen konsulent samt gode tilbud, som vil være med til at skabe en god oplevelse for dig. Kundetilfredsheden er høj, blandt andet på grund af gode priser, den fantastiske service og tryghed.