Undgå p-bøden med et pålideligt parkeringsur

Er du træt af p-bøder – eller p-afgifter, som de reelt set bør kaldes? Det er du nok, ligesom alle os andre. Der er ikke noget mere irriterende end at komme tilbage til en lille seddel i forruden, hvorefter man straks kommer i tanke om, at man vist nok lige glemte at stille p-skiven. Og selvom man kun har været væk fra bilen i få minutter, så er det som om, at p-vagterne nærmest ligger på lur og venter.

Det er en irriterende ekstraudgift at få i hverdagen – specielt når den jo reelt set er så nem at undgå, så længe man lige husker tingene. Men hvad nu hvis det hele kunne foregå automatisk? En smart måde, hvorpå man undgår p-bøderne helt uden at skulle gøre noget ekstra?

Slip for p-bøderne

Det kan faktisk lade sig gøre, og det er nemt! Der er nemlig en elektronisk og helt automatisk løsning, som sørger for at du aldrig igen kommer til at få en p-bøde. Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er faktisk ikke løgn eller overdrivelse.

Med et parkeringsur får du nemlig en helt automatisk p-skive, som selv indstiller tiden, så du slipper for at skulle få en grim overraskelse, når du kommer tilbage til bilen. Der er ikke længere behov for at skulle læne sig over og rette den lille skive – og alt det der med at huske, at den er spejlvendt, er ligeledes forbi. Det hele foregår nemlig helt automatisk uden at du skal gøre noget som helst for det.

Du kan derfor med fordel allerede anskaffe et parkeringsur i dag. Den lille elektroniske boks har allerede tjent sig selv hjem på den første p-bøde, du undgår, for slet ikke at tale om alt det bøvl og al den usikkerhed, som du helt undgår, med den smarte maskine.